За последните 10 години ПП ГЕРБ отговори на много критики,

...
За последните 10 години ПП ГЕРБ отговори на много критики,
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Партия ГЕРБ е направила за страната ни толкова, колкото не е постигнато в последните 30 години

За последните 10 години Политическа партия ГЕРБ отговори на доста рецензии, само че пристигна време за равносметка какво е направено действително за България. Това сподели по време на среща с гласоподаватели претендентът за евродепутат на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Андрей Новаков.

По думите му партия ГЕРБ е направила за страната ни толкоз, колкото не е реализирано последните 30 години.

„ Магистралите към този момент отварят благоприятни условия за реализация в огромните градове, без да се постанова да се напуща трайно родното място. Няма друга партия, която да е направила толкоз. Другите партии спорят с ГЕРБ, само че не оферират нищо за богатството на хората. Моят компас през годините е българският интерес, българският град и българското село. Пазарджик, не е бил червен доста дълго време и това е най-хубавото нещо. Българска социалистическа партия се трансформира в синоним на „ няма “, в случай че си послужа с думите на Александър Йорданов от Съюз на демократичните сили.

Моят пазарджишки корен ми е дал силата да се боря за българския интерес и съм горделив, че съм Ваш съотечественик “, посочи Новаков.

Той добави, че единствената партия, която работи за страната ни, е точно ГЕРБ. „ Аз не пристигам в Пазарджик, аз се прибрах тук, тъй като мен са ме учили, че в случай че знаеш къде е ударението на думата Марица, значи си си вкъщи “, сподели още Новаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР