За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев

...
За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Нямам нито една забележка към Радев

За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на за отношението му към изпълнителната власт. Датата 4 април е в законовия ред, не разясняваме, ние сме подготвени за избори, бяхме подготвени и предходната година. Това съобщи Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от "Демократична България " в студиото на "Денят стартира с Георги Любенов ".

Той разяснява, че гласуването по пощата и видеонаблюдението в секциите са сложени на масата от "Демократична България ". По думите му главната причина ръководещите да останат на власт е желанието те да провеждат изборите.

"7% е поддръжката за Народното събрание, което се кара на президента Радев ", разяснява Атанасов.

Той упрекна ръководещите, че строените автомагистралите са с най-лошото качество в Европа. Критикува и разноските във водния бранш.

"Демократична България " ще бъде в идващия парламент, само че няма да имаме 121 депутати, би трябвало да търсим съдействие ", добави Атанасов. Каза още, че няма да поддържат държавно управление на ГЕРБ и Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР