За поредна вечер протестиращи блокираха булевард “Дондуков” в столицата, предаде

...
За поредна вечер протестиращи блокираха булевард “Дондуков” в столицата, предаде
Коментари Харесай

Ден 174: Протестът опита да осуети пряко включване на БНТ

За поредна вечер протестиращи блокираха бул. “Дондуков” в столицата, съобщи Българското национално радио.

Протестното шествие стартира постепенно се придвижва към Орлов мост, който за поредна вечер да бъде блокиран.

Те упорстват за оставка на кабинета, основния прокурор Иван Гешев и почтени избори. Затова те стопираха за малко пред централата на " Информационно обслужване ".

Шествието се охранява от полицията, която има подготвеност обичайно да сътвори организация на трафика при блокадата на пътната артерия.

Антиправителствените стачкуващи в 174-тия ден на митинг против кабинета и основния прокурор Иван Гешев се пробваха да осуетят директно включване на екип на Българска национална телевизия от комерсиалния център против постройката на Националната телевизия по време на централната новинарска емисия, като тематиката бе друга от митинга.

До сериозна ескалация на напрежението обаче не се стигна, а екипът на Българска национална телевизия се прибра в постройката на малкия екран без произшествия, откакто служители на реда образуваха кордон пред постройката.

Протестиращите още веднъж желаеха оставката на генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков и минути по-късно се насочиха и блокираха Орлов мост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР