За поредна трета година малката ми Теодора спечели една от

...
За поредна трета година малката ми Теодора спечели една от
Коментари Харесай

Теодора Трайчева печели за трети път награда за фитнес култура в САЩ

За поредна трета година дребната ми Теодора завоюва една от най-престижните годишни награди в Съединени американски щати за изключителни заслуги в региона фитнес културата. Това оповестява известният български естраден артист Тодор Трайчев.

В залата са участвали доста публични лица от фитнес сектора, притежатели на спортни вериги и видни спортисти, съдействали за престижа на американския спорт по целия свят, прибавя гордият татко.

„ Все още госпожица Теодора е виновна за създаването на нови обекти, менажирането и организацията на работата в местоположения и рекламата на AMPED FITNES в цялата страна и оттатък океана. През цялата гала красивата българка беше придружавана от нейния другар Seth Wickstrom, с който ще дойде в България, с цел да прекара коледните празници в компанията на щастливия си татко “, написа още Трайчев в профила си във фейсбук.

Тодор Трайчев е половинката на известния дует „ Мариана и Тодор Трайчеви “. През 1984 година емигрира със фамилията си в Съединени американски щати и дълги години живее в Америка, само че след кончината на втората си брачна половинка Даниела през 2016 година се прибира назад в родината. Сред най-големите им шлагери с Мариана остават „ Искам да те обрисувам “, „ Слънчева жена “, „ Зад прозореца “, „ Завръщане “, „ Прощавай, палавнице “. След „ бягството “ в Щатите шлагерите им са неразрешени за лъчение и множеството ленти са унищожени, само че някои от тях оцеляват с помощта на сътрудниците на Тодор от националното радио.

Тодор Трайчев беше и едно от лицата на митингите от август 2020 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР