За поредна сряда пред Съдебната палата в София се провежда

...
За поредна сряда пред Съдебната палата в София се провежда
Коментари Харесай

Пореден протест Правосъдие без каскет пред Съдебната палата

За поредна сряда пред Съдебната палата в София се организира митинг под надпис „ Правосъдие без каскет “. Организатори са " “ и БОЕЦ.
" Днес има добра вест, през днешния ден Пеевски и обвързвания с него Илко Желязков влязоха в забранителния лист на Съединени американски щати. Всички старания, които положихме, са видени, нещата се трансформират. Виждаме, че прокуратурата поставя всички старания да поддържа мафията, да скрие истината от явно нелегално потребление на СРС-та ", съобщи пред присъстващите журналистът Димитър Стоянов.
 Протест против Гешев влезе в Съдебната палата, стачкуващите желаят среща с него (ВИДЕО) Протест против Гешев влезе в Съдебната палата, стачкуващите желаят среща с него (ВИДЕО)
Протестиращи жители влязоха в Съдебната палата и желаеха оставката на основния прокурор Иван Гешев. Реакцията им пристигна на фона на акц...
Пред събралите се се изрече и водачът на БОЕЦ Георги Георгиев. " Бях наказан на 5 месеца затвор, само че се случи и нещо доста по-важно – оставката на Буда. Това е половината работа, в този момент чакаме и оставка на Гешев. Тази борба е най-важната, триумфът й зависи от нас ", сподели той, като предложи от идната сряда от 9 часа протестиращите да се събират всеки ден пред Съдебната палата до отстраняването на основния прокурор. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР