За поредна грозна случка споделиха потърпевши в мрежата. Жена споделя,

...
За поредна грозна случка споделиха потърпевши в мрежата. Жена споделя,
Коментари Харесай

Грозен подарък изненада жени, но срещнаха и добрина

За поредна грозна преживелица споделиха пострадали в мрежата. Жена споделя, че гумата на леката ѝ кола била разразяна с нож. Това станало в празничната вечер на 8 март.

" Подаръкът ", както Емилия Дечева дефинира похищението, застигнало нея и приятелката ѝ край парк " Марно поле ", който се намира във Велико Търново. Жената особено изяснява, че автомобилът не е бил паркиран край вход, а на несъмнено за тази цел място.

Грозната обстановка била последвана и от доброта. Мъже помогнали на двете дами, които са им признателни за съпричастноста.

Вижте целия роман на Емилия Дечева:

" Получихме " подарък " по случай празника през вчерашния ден. Дупната е с нож. Не е пред блок или вход, а на зона за паркиране до парк " Марно поле ", само че въпреки всичко има положителни хора, които ни помогнаха да се оправим.

 Благодарим ви, момчета, положителното се връща! "

Пореднитя случай на разпра с непозната благосъстоятелност не оставя търновци равнодушни. Те са възмутени от похищението, само че и приветстват добрината, сторена от незнайните им съграждани.

" Така е! И положителното, и неприятното се връща! Браво на хората, които са ви помогнали! За злосторниците няма какво да кажа. Тъжно! ", написа Искра С.  " Не съм религиозен, само че всякога се апелирам да хвана един подобен. Докато реже гуми, драска по боята или някоя друга " намеса "... Без значение на кого е колата ", прибавя П. К. Припомняме, че в страната зачестяват похищенията против паркирани коли. Някои жители настояват, че това се прави поради погрешно паркиране. Други го смятат за разпра, която се прави от хора, смятащи, че имат специфични права върху дадени места. Нерядко се прибятва и до слагане на обидни или заплашителни бележки върху нарочените коли, а като сцена на сходни прояви и Велико Търново не прави изключение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР