За поредна година в Крупник доказаха, че знаят как и

...
За поредна година в Крупник доказаха, че знаят как и
Коментари Харесай

Хиляди се веселиха на празника на младостта в село Крупник... 

За поредна година в Крупник потвърдиха, че знаят по какъв начин и могат същински да се веселят, както и да вършат огромни празници, за които дълго по-късно ще се приказва.Младежкият събор бе през вчерашния ден и както прилича за това събитие – богата стратегия през целия ден ангажира вниманието на жителите и гостите на село Крупник. Събитията започнаха още сутринта с обичайна футболна среща сред ветераните на Левски (Крупник) и Миньор (Брежани). След това атрактивно детско шоу и конкурс за детска рисунка зарадваха най – дребните поданици на на най – огромното село в Община Симитли.

Кулминацията бе вечерта, когато на празничния концерт с присъединяване на доста звезди, танцуваха и се веселиха хиляди хора от село Крупник, цяла симитлийска община и прилежащи градове и общини.

Градусът на настроението през цялата вечер поддържаха редица самодейни сформира и фолклорни реализатори, измежду които самодейците от школите към НЧ " Владимир Маяковски - 1937 " – Крупник, Иван Чорбаджиев, Полина Филатова, Ивана Иванова, Антония Лозанова, Ивана и Ивона Малчови, Жени Кринчева, Малин Домозетски, Ивана и Иван Дякови и любимеца на всички - Борис Дали.

Много специфични посетители имаше на празника. Сред тях бяха кметът на Община Симитли Апостол Апостолов, ръководителят на Общински съвет – Симитли Вилимир Александров, домакинът на празника кметът на село Крупник Иванка Чакалска, кметове на кметства, шефове на учебни заведения и още доста, доста други.

Домакините се бяха погрижили нищо да не липсва на празника, тъй като въпреки всичко това е празник на младостта, на обединяването, на щастието и живота! В края на вечерта красива заря озари небето над село Крупник. Феерията от небесни светлини зарадва, както най – дребните празнуващи, по този начин и всички останали, които споделиха празника на Крупник!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР