За поредна година трябва да се адаптираме към нещо, което

...
За поредна година трябва да се адаптираме към нещо, което
Коментари Харесай

Бизнесът не може да издържи на непрекъснато повишаване на заплатите

За поредна година би трябвало да се приспособяваме към нещо, което не ни се е случвало до момента, инфлацията, икономическата рецесия ни постановат на всеки две седмици да преосмисляме част от тактиките си и от сметките си за зимния туристически сезон, означи в " Денят стартира " Мариян Беляков – изпълнителен шеф на " Пампорово " АД.
 
" Инфлацията рефлектира върху всеки един съставен елемент от крайния артикул, като тя също е непредвидима сега. Опитваме се под някаква форма да дадем някаква относителна предвидимост на това, което нашите посетители следва да чакат през зимния сезон ", уточни той.
 
Новото е, че е пусната в продажба въжен превоз карта до 20 ноември, която се продава на миналогодишни цени, и може да бъде употребена от датата на разкриване на сезона до датата на закриването му, като тя се задейства през първото прекосяване през турникетите. Цената е 75 лева дневна карта.
 
Според Мариян Беляков желанието за по-високи заплати на чиновниците не кореспондира с бизнес климата, бизнесът не може да устоя на непрекъснатото повишение.

Пускат въжен превоз картите за новия зимен сезон

" Ние не можем да компенсираме всички покачвания на комунални разноски, в това число и на фонд " Работна заплата " и в последна сметка може би се чака от нас да натоварим крайния клиент с цялата тази разлика, пък в случай че създадем това, продуктите ще станат изцяло непродаваеми ", акцентира изпълнителният шеф на " Пампорово " АД.
 
 istock istock
Мариян Беляков означи, че най-важното, с което служебният кабинет би могъл да подкрепи бизнеса им е да заложи удължената ставка за Данък добавена стойност от 9% с нейното разширено тълкуване, в това число и за достъпа до спортни уреди.
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР