За поредна година Спортен клуб за интеграция Атлет“ към СУУНЗ“

...
За поредна година Спортен клуб за интеграция Атлет“ към СУУНЗ“
Коментари Харесай

Паралимпийски турнир започва край Варна

За поредна година Спортен клуб за интеграция „ Атлет “ към СУУНЗ “ Проф. Д-р Иван Шишманов взаимно с Община Варна и Българска паралимпийска асоциация и с поддръжката на варненските спортни клубове за хора с увреждания провеждат Паралимпийски шампионат “Варна 2023 ” за хора с увреждания.

В проявата, която ще се организира на 26-28 май, ще вземат присъединяване към 70 състезатели от България, оповестих аот Дрирекция " Спорт " за Moreto.net.

Тази година в програмата на надпреварата, което всяка година провокира голям интерес измежду парасъстезателите у нас, са включени два типа спорт: шоудаун и тенис на маса.

Турнирът по тенис на маса ще се организира в НСБ „ Спортпалас “ на 27 май. В nego ще вземат присъединяване състезатели София, Пловдив, Севлиево, Сливен, Русе, Ямбол, Бургас, Кюстендил, Шумен, Дългопол и Варна.

Официалноto разкриване e от 10.00 часа на 27 май в НСБ “Спортпалас “.Награждаване на спечелилите ще бъде в 17.30 часа.

Турнирът по шоудаун и пукотевица с лък ще се организира на 17-18 юни в НСБ “Спортпалас “.

Официално разкриване е на 17 юни от 17.30 ч. В шампионата ще вземат присъединяване състезатели от спортни клубове за хора с увреждания от цялата страна. Награждаване на спечелилите е на 18 юни от 17.30 часа;
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР