За поредна година Sofia Open не забрави най-малките фенове на

...
За поредна година Sofia Open не забрави най-малките фенове на
Коментари Харесай

Забавления и срещи с любими герои и тенисисти: „Детският ден“ на Sofia Open 2022


За поредна година Sofia Open не не помни най-малките почитатели на тениса. 27 септември бе „ детски ден “ на АТР 250 шампионата в „ Арена Армеец “ и предложи доста страсти за малчуганите.

За всички до 14-годишна възраст входът бе свободен и доста родители се възползваха да предложат на децата си допустимо най-приятната тенис страст. Имаше и доста деца от тенис клубове, които подкрепяха бурно Димитър Кузманов и двойката Алекс Лазаров/Алекс Донски в техните мачове.

Интересно за децата бе и отвън самия корт. Навсякъде в залата имаше разнообразни занимания за тях – работилница за приложни изкуства, игра на мини тенис, национална топка, големи сапунени мехури и среща с обичани анимационни герои.

Срещите с любимци не стопираха дотук, тъй като две от звездите на шампионата в лицето на Яник Синер и Холгер Руне отделиха от времето си и раздаваха подписи на искащите.

Посетилите залата деца получиха и друга доста забавна опция – да се включат в специфичната лотария, в която ще бъдат определени най-големите късметлии, които ще съпроводят на корта едни от най-големите звезди на международния тенис в идващите дни от конкуренцията.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР