За поредна година сме напът да станем свидетели на един

...
За поредна година сме напът да станем свидетели на един
Коментари Харесай

Искри хвърчат между Корнелия Нинова и Ангел Джамбазки във Фейсбук

За поредна година сме напът да станем очевидци на един от най-позорните актове в актуалната си история – провеждането на по този начин наречения Луковмарш. Призоваваме, всички институции и политически партии изрично да защитим и този път европейските и националните полезности на приемливост и взаимност. Това написа водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за във връзка на шествието, което от години се организира в столицата, в памет на българския офицер ген. Христо Луков.

На него се събират неонацисти от цяла Европа.

Публикацията ѝ в обществената мрежа разяснява евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация, който упрекна ръководителя на социалистите в неистина.

„ Позорен акт е да убиеш човек в тил. От най-позорните. Без съд, без присъда, пред очите на щерка му. При това не просто какъв да е човек, а български офицер, воин от войните за българско национално обединяване. Убийството на военачалник Христо Луков, осъществено подло от терористите на Българска комунистическа партия е позорно. Страхливо и позорно. Позорно е да се популяризират неистини. Като тази за „ нацистките знаци ", написа Джамбазки.

Основен уредник на Луковмарш е Български народен съюз (БНС), организацията се счита за близка до Вътрешна македонска революционна организация.

Миналата година Столична община забрани мероприятието и то не се организира.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР