За поредна година се проведе конкурса Мис Плеймейт, на който

...
За поредна година се проведе конкурса Мис Плеймейт, на който
Коментари Харесай

Не една, а цели две красавици грабнаха награди на "Мис Плеймейт" 2020

За поредна година се организира състезанието " Мис Плеймейт ", на който обаче тази година не една, а цели две хубавици сграбчиха влиятелен приз.

31-годишната Ева Славова от София е новата " Мис Плеймейт " 2020. Тя танцува в нощни клубове от 10 години и счита, че разголеното женско тяло е тип изкуство, а съдейки от фотосите, които споделя в Инстаграм, несъмнено ѝ имаме вяра, че счита по този начин. Интересен факт е, че русокоската има 9-годишна щерка.

Записва се за присъединяване в състезанието, тъй като сцената е мястото, на което се усеща прелестно. Казва, че обича да бъде център на внимание и да пленява мъжките сърца, както самата тя показа във визитката си. Обича също по този начин господата да бъдат... доминантни. 

Виж още:

За първи път в историята на състезанието имаше еднакъв резултат. По тази причина има и още една победителка.

34-годишната Диана Габровска събра максимален интерес от аудиторията и мнения в обществените мрежи. Така тя получи купата " Мис Плейнет ".

Припомняме, че Диана бе претендент за кмет на Момин проход. В навечерието на локалните избори предходната есен избухна величествен скандал. Животът на Диана Габровска бе хвърлен в ужас, позор и боязън, откакто фамилна актова снимка, неизвестно по какъв начин, от компютъра й се озова в интернет. И по този начин вратите на кметския кабинет се затвориха пред очите й единствено с 50 гласа поддръжка.

" Всяко знамение е за три дни. Има хора към мен, които си трансформираха отношението. Имам близки и родственици, за които към този момент не живея. Оказаха се доста двулични и неискрени. Не е прелестно, само че това към този момент е минало за мен ", споделя тя преди време в изявление пред Мон Дьо.

Виж още:

Двете дами получиха чек за 20 000 лв., красива корона, чисто нов автомобил Мазерати и още куп дарове. Короната им бе връчена от миналогодишната победителка във компанията, с две корици на " Плейбой " - Михаела Тодорова. 

Изображение: https://www.instagram.com/eva.slava/, https://www.instagram.com/diana_gabrovska/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР