За поредна година Роял Бийч Мол дава заявка да се

...
За поредна година Роял Бийч Мол дава заявка да се
Коментари Харесай

Роял Бийч Мол е горещата модна дестинация на лято 2018

За поредна година Роял Бийч Мол дава поръчка да се трансформира в желана и водеща шопинг дестинация по българското Черноморие.

Най-горещата точка за феновете на модата и новите трендове ще отвори порти в средата на месец май с нови и известни марки в над 90 обекта. Между тях е Multi Brand Store VIP Style, предлагащ световноизвестните марки Versace Jeans, Love Moschino и Fracomina. В комерсиалния комплекс можете да откриете известните марки Moncler, Original Marines, Armani Outlet, Za-Za Underwear, LTB, Adelly Men’s Fashion, Bogner, U.S. Polo Assn., O’Neill, Altinbas, Samsonite&Petek 1855, Subra, Exess, Textura Barcelona, Sara Pen, New Silhouette, Refan, Paula Venti, Enzo Nori, ONYX, Enter Sport, VIVE Shop, KFC и доста други.

Търговският микс в мола е проведен, тъй че да посрещне потребностите на всеки клиент и покрие всички аспекти на положителното превозване. Той включва  магазини за мода и спорт, тематични заведения за хранене, кафе-сладкарници, аптека,  детски развлекателен комплекс и спа център.

Роял Бийч Мол е ситуиран в центъра на Слънчев бряг, единствено на 50 м от брега на морето. Той е част от първокласния петзвезден хотел Barcelò Royal Beach, благосъстоятелност на Галакси Инвестмънт Груп.

Слънчев бряг е мечтана дестинация, като за идния туристически сезон има засилен интерес освен от съветски, само че и от доста европейски туристи, част от които все по-трайно залагат на родните курорти пред тези на южните ни съседки. За 2017 година българското Черноморие е предпочетено от най-вече немски туристи. Германия е основният ни пазар, само че нито една от останалите дестинации като Чехия, Полша, Словакия, Англия и Австрия, които също генерират високи размери в бранша, не трябва да се подценяват. За актуалната година от сектора чакат растеж сред 7 и 10% , а съществена цел пред бизнеса е повишеният интерес от страна на задграничните туристи да се трансформира в устойчива наклонност.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР