За поредна година Рафтинг БГ/Х-клуб посреща туристи и любители на

...
За поредна година Рафтинг БГ/Х-клуб посреща туристи и любители на
Коментари Харесай

Туристи от цял свят идват в Симитли, за да се спуснат по най-доброто рафтинг трасе

За поредна година Рафтинг БГ/Х-клуб посреща туристи и фенове на рисковите спортове от целия свят, които идват в България и по – особено в община Симитли, с цел да се спуснат по най-хубавото рафтинг трасе.

Близо месец след откриването на сезона и откакто рестриктивните мерки, свързани с Коронавирус – 19, бяха отстранени, рафтинг базата ни се радва на голям интерес от рафтъри и фенове от близки и далечни дестинации.През последните две седмици доминират посетителите от Англия, Израел и Франция. Чуждестранните туристи споделя, че са изключително впечатлени освен от условия за рафтинг, само че и от цялостната организация и отношение, което получават

Някои от тях са идвали и преди, а претекстът им да се върнат още веднъж е един – няма по-добро място в България, където да се допрян до рисковото преживяване, наречено рафтинг.Не липсват туристи и от разнообразни краища на нашата страна, които също избират Симитли за своят рисков почивен ден. Мотивът им да дойдат в нашата база е същия, като на чужденците – в Рафтинг БГ те получават чудесно отношение и преживяване, което ще помнят цялостен живот.

Много от посетителите на рафтинг центъра, откакто се спуснат по бързеите на река Струма, търсят други благоприятни условия да опознаят общината.Предпочитани места са църквите, параклисите и манастирите, които при нас са в обилие. Освен това се следи огромен интерес към Коматинските скали, както и към Скалния феномен край село Мечкул.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР