За поредна година Община Панагюрище създава празнично коледно настроение като

...
За поредна година Община Панагюрище създава празнично коледно настроение като
Коментари Харесай

Коледа започва от днес в Панагюрище

За поредна година Община Панагюрище основава празнично коледно въодушевление като надгражда коледно-новогодишната декорация с нови детайли.

Приказно Коледно дръвче ще засияе на площад „ 20-ти април “.

Нови светлинни детайли ще добавят украсата на площад „ 20-ти април “.

Празнично огряни ще бъдат и фасадите на постройките на Общината, Народно читалище „ Виделина-1865 ” и Градския повсеместен магазин.

С нова декорация ще грейне фасадата на Театър Дом-паметник, а в градинката ще заблестят нови фигурални детайли – светещи ангели.

Празнично осветени ще са и градинките на кръстовището на улиците „ Георги Бенковски “ и „ Георги С. Раковски “ и на площад „ Павел Хаджилуков “.

Нови светлинни детайли ще основават празнично въодушевление на улица „ Георги Бенковски “ и на улица „ Райна Княгиня “.

В атмосферата на коледния дух и вълшебството на идните коледно-новогодишни празници, на площад „ Райна Княгиня ” нова коледна шейна, еленчета и елхички ще описват „ Зимна приказка ”. За всички панагюрски деца специфична пощенска кутия ще чака писмата с стремежи до Дядо Коледа.

Два коледни къта – в градинките при бензиностанция „ Лукойл “ и бензиностанция „ Петрол “ ще посрещат жителите и гостите на града.

За трета поредна година в Панагюрище ще отвори порти и Коледен базар в пет особено направени къщички.

Коледно-новогодишната декорация на града ще грейне довечера в 17:30 часа с празнична стратегия „ Коледни искри “, в която ще вземат присъединяване хор „ Децата на Панагюрище “, Коледният горски дух Бърборио, владетелят на магията Ериксон. Коледна латино фиеста ще завихри артистът Искрен Пецов. Всички дружно ще посрещнат на площад „ 20-ти април “ белобрадия дъртак Дядо Коледа и ще отброят последните секунди до запалването на светлините на Коледната елха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР