За поредна година Областна администрация – Враца се присъединява към

...
За поредна година Областна администрация – Враца се присъединява към
Коментари Харесай

Ученичка седна на стола на губернатора на Враца Георги Митов /снимки/

За поредна година Областна администрация – Враца се причислява към самодейността на Джуниър Ачийвмънт България „ Мениджър за един ден “. Областният шеф Георги Митов одобри ученичката Александра Дуцовска от Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство, която зае основният пост на регионален шеф.
„ За мен и моя екип е наслаждение да приемем зает и деен младеж  за собствен сътрудник, да  покажем нашата работа и жанр на организация. Считам, че проявата дава поле за изява на инициативни младежи, които отвън образователния развой, желаят да се развиват и да изкажат своята дейна гражданска позиция по зародили проблеми и проблеми и да дадат своята позиция за решението им. Отваряйки вратите на нашата институция и представяйки отговорностите и отговорностите, които имаме в провеждането на държавната политика на районно равнище даваме опция за по огромна бистрота и опознаване на процесите в държавната администрация. “, сподели регионалният шеф Георги Митов, като изрази убеденост, че в бъдеще Александра интензивно ще се включи в административната работа. Той показа структурата и функционалността на държавната администрация, както и спецификата на работата на чиновниците в осъществяването на задания.
„ Бих желала да споделя с Вас моето неспокойствие по отношение на опцията да се причисля към Вашия екип. Уверена съм, че това е невероятна опция да работя с хора които желаят да внесат смяна и подобрят живота на жителите на област Враца. Вярвам, че мога да дам своя принос, като употребявам моите умения и познания за работа в екип “, съобщи Александра Дуцовска.
По време на самодейността „ Мениджър за един ден “, тя се срещнаха с активността на заместител регионалния шеф и специалистите в двете дирекции и се включи и в извършения под семейството на регионалния шеф конгрес на Фондация Асоциация  Анимус в поддръжка на жертви на домашно принуждение.
Областният шеф Георги Митов  връчи на Александра Дуцовска документи за присъединяване в акцията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР