За поредна година на Гребната база в Пловдив ще се

...
За поредна година на Гребната база в Пловдив ще се
Коментари Харесай

Гребният канал - само за спортисти. Вижте откога

За поредна година на Гребната база в Пловдив ще се организира едно от най-важните спортни надпревари за годината. От 11 до 15 август в това число 1000 юноши и девойки от 42 страни ще се надпреварват за първите места по време на Световното състезание по гребане.

„ За нас е чест, че градът ни още веднъж е хазаин на спортно събитие от подобен висок сан. За страдание заради рестриктивните мерки, въведени поради COVID-19, няма да има публично разкриване, както беше преди “, показа заместник-кметът „ Спорт, юношески действия и обществена политика “ Георги Титюков.

Любителите на гребането могат гратис на място да наблюдават съревнованията сред спортистите, като за задачата една от двете трибуни ще бъде отредена за жителите.

Във връзка с организацията на тренировките и същинските надпревари Община Пловдив и Организационният комитет оповестяват, че достъпът на коли на жители до базата ще бъде напълно стеснен от 6.00 часа сутринта на 8 август до 17 часа на 15 август. В непосредствена непосредственост до самия Гребен канал пешеходци и велосипедисти също няма да се позволяват. Те ще могат да се разхождат или спортуват на по-външните алеи въз основата.

Допълнителна информация може да видите на уеб страницата на Световното състезание по гребане за юноши и девойки на:
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР