За поредна година Младежи ГЕРБ в Пловдив-град зарадва членовете на

...
За поредна година Младежи ГЕРБ в Пловдив-град зарадва членовете на
Коментари Харесай

МГЕРБ зарадва членовете на Клуба на инвалида за Великден

За поредна година Младежи ГЕРБ в Пловдив-град зарадва членовете на Клуба на инвалида за обществени контакти на сляпо-глухите в навечерието на Възкресение Христово. На Велики четвъртък членове на МГЕРБ сервираха над 100 козунака на членовете на клуба с най-искрени благопожелания.

" За четвърти път организираме тази самодейност и тя към този момент се трансформира в обичайната за нашата организация. Пожелавам на всички радостно посрещане на идните светли християнски празници и топлина в домовете. Знайте, че в наше лице имате другари, на които може да разчитате ", съобщи Мирослав Тенев от управлението на МГЕРБ Пловдив-град.

" Най-искрени благодарности на целия екип на МГЕРБ в Пловдив за поддръжката, която ни предоставяте при реализирането на дейностите за възстановяване благосъстоянието на сляпо-глухите хора. Вашето почтено партньорство ни прави по-успешни и уверени при превъзмогване на ежедневните компликации ", се споделя в благодарствения адрес до МГЕРБ, който ръководителя на клуба Елена Атанасова персонално сервира.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР