За поредна година Добруджа е сред топотборите в Суперлигата. Амбициите

...
За поредна година Добруджа е сред топотборите в Суперлигата. Амбициите
Коментари Харесай

Защо Велизар Чернокожев се завърна в България?

За поредна година Добруджа е измежду топотборите в Суперлигата. Амбициите бяха затвърдени от против финалистите от предишния сезон - Нефтохимик и ЦСКА.
 Левски - Добруджа 3:2 @@@

В главните на триумфите е завърналият се в България диагонал Велизар Чернокожев, натрупал голям опит в отбори като Халкбанк и Перуджа.
 Левски - Добруджа 3:2 @@@
" Не считам, че предните два сезона съм бил в огромни тимове в Европа, в които не съм играл. Престоят му там не е загуба, само че просто в този момент взех решението да дойда в Добрич, да нося отговорност и да оказвам помощ с каквото мога. Да си виждам грешките, да се развъртвам, да мога да преценява на тъкмо какво равнище съм ".

" Тук е познато място за мен. Хората тук ме харесват. Отборът е добър - борим се за 3-ото място, което значи, че отборът ни не е чак толкоз неприятен ".
 Левски - Добруджа 3:2 @@@

" Брадли Гънтър? Той е играч на доста положително равнище. Щом е и в състава на Канада за Световната лига. Тук играе добре, устойчиво. Момчето играе със сърце. Аз съм играл един мач против него ".

" Дали диагоналите единствено ще изиграят значимата роля в мача с Хебър? Категорично не. Това е екипен спорт, няма по какъв начин двама души да решат нещата. Имаме въпреки всичко домакинско преимущество. Нямаме и изявен човек в тим, даже и аз ".
 Левски - Добруджа 3:2 @@@

" Силите сред първите 4-5 тима са изравнени. Рано е да се дават прогнози и да се вършат сметки. Физически имат страхотни условия. Смятам, че това е един доста конкурентоспособен тим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР