За поредна година Бони си пожелава здраве по повод рождения

...
За поредна година Бони си пожелава здраве по повод рождения
Коментари Харесай

Фолк певицата Бони: Аз на 50 години?! Не мога да повярвам, грешка е!

За поредна година Бони си пожелава здраве във връзка рождения й ден. За нея то е най-важното като добавя, че е добре да има и доста участия, изпълнени с положителна сила, забавление и купонджийство. Признава, че към момента има неосъществени стремежи и допуска, че евентуално не им е пристигнало времето.

 

Определя като максимален подарък опцията да е дружно с най-близките си другари на празника. Понякога се радва и на инцидентни срещи. Няма материални искания и в никакъв случай не е казвала какво желае, само че постоянно е била прелестно изненадвана. Макар към този момент да е много огромно дете, към момента се радва на дарове. Спазва максимата, която е чувала от възрастните хора, че рождените дни би трябвало да се честват радостно и шумно, с цел да бяга злото.

 

Печели парите си от 12-годишна – оттогава работи с оркестри. Парите отивали при двамата й братя, а за нея, каквото останело. Никога не се е сърдила, тъй като желала да работи и да печели с труд. На 13 години към този момент си купувала сама тетрадки и учебници, даже и облеклата. Имала си и джобни. На по-късен стадий почнала да се грижи и за родителите си. 

 

Вярва в това, че животът на всеки е предначертан, само че е безапелационна, че не трябва да разчитаме единствено на това, а би трябвало и ние да създадем нещо.

Старае се да не помни неприятните моменти в живота си и постоянно е положително настроена. Върви напред, без да отдава особено значение на компликациите.

 

Определя любовта като едно от най-важните неща в живота, тъй като без нея човек не може да живее. Специално за нея, тя е всичко, когато не е объркана с нечисти неща, искания, заболели упоритости, ограничавания, сметки и пазарлъци.

 

След петилетка вижда себе си по-успяла от в този момент, с още шлагери и албуми. Предполага, че ще бъде прелестна модерна баба, само че се надява щерка й Михаела първо да приключи магистратурата си и по-късно да мине към основаването на семейство.

 

Преди да загуби родителите си, постоянно спазвали традициите за Коледа и Великден, които очаквала с неспокойствие. От дете пособия на майка си в приготвянето на ястията – от погачата до сармите. Сега още веднъж готви – за двете с щерка й.

Инфо: Уикенд

Тагове: Бони рожден ден юбилей Коледа празници Бъдни вечер трапеза
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР