За поредна година БДЖ - Пътнически превози ЕООД традиционно осигури

...
За поредна година БДЖ - Пътнически превози ЕООД традиционно осигури
Коментари Харесай

БДЖ отново осигури безплатно пътуване за участниците във фестивала за детско медийно изкуство „Арлекин”

За поредна година „ БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД обичайно обезпечи гратис пътешестване на децата, които вземат участие във фестивала за детско медийно изкуство „ Арлекин ", оповестиха от пресцентъра на националния железопътен транспортьор.

Дванайсетото издание на фестивала се състоя на два стадия - от 3 до 5 юни и от 23 до 25 юни във Варна.

Общо 41 младежи и техните ръководители пътуваха от София и Златица до морската столица с трен, с цел да вземат участие във втория стадий на детския фестивал. БДЖ се погрижи и за прибирането на младите създатели в деня след приключването на събитието.

Международният фестивал „ Арлекин " е под мотото „ Светът в моите очи " и има за цел да подтиква детската и младежка фикция и творчество за основаване на истински и разнообразни по род медийни произведения - филми, телевизионни и радиопредавания, интернет издания и други

БДЖ поддържа всички начинания, посредством които се дава опция на българските деца да разпрострат своя креативен капацитет и благоприятни условия, показват от сдружението.

БДЖ обезпечи гратис пътешестване за децата, участници в радиоконкурса за литературно творчество „ Искри 2023 ", проведен от Българското национално радио (БНР) на 17 и 18 юни в София.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР