За поредна година Амкар изпитва огромни финансови проблеми и съществува

...
За поредна година Амкар изпитва огромни финансови проблеми и съществува
Коментари Харесай

Амкар пред разпад, изпадналият Анжи може да се завърне в елита

За поредна година Амкар изпитва големи финансови проблеми и съществува действителна опаснност клубът да не стартира новия сезон в Премиер лигата. Това призна и президентът на клуба от Перм Генадий Шилов.

" Възможно е да не вземем лиценз до 30 май и да се принудим да се откажем от присъединяване в шампионата ", съобщи Шилов.

В Русия се появиха информации, че вложители от Нижний Новгород са подготвени да спасят Амкар. Ако това стане, тимът ще би трябвало да напусне Перм.
Тимът на Петър Занев се избави от изпадане след триумф в баражите против Тамбов. През 2018 година клубът би трябвало да получи от локалните управляващи общо 200 млн. рубли, от които 160 млн. са преведени, само че останалите 40 млн. се бавят. Ръководството обаче няма съществени отговорности към футболистите и треньския щаб.

Ако Амкар не премине процедурата по лицензиране, най-вероятно в Премиер лигата ще се завърне Анжи, който изпадна единствено преди броени дни. Клубът от Махачкала към този момент заявява, че има подготвеност да извърши необоходимите критерии за присъединяване в елита.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР