За поредна година Американският университет в България събира около 80

...
За поредна година Американският университет в България събира около 80
Коментари Харесай

Около 80 младежи от 12 държави на летен лагер в Американския университет в България

За поредна година Американският университет в България събира към 80 възпитаници от 12 страни на своя учебен летен лагер от 3-и до 16-и юли. Младежи от 14 до 18 години от Белгия, България, Гърция, Грузия, Северна Македония, Канада, Русия, Украйна, Италия, Кувейт, Швейцария и Съединени американски щати ще учат и ще се забавляват дружно в АУБ. С цялостна стипендия в лагера ще взе участие и спечелилият от националното съревнование по креативно писане.

Обучението в летния лагер се организира напълно на британски език. Програмата включва 4 просветителни курса, от които всеки участник може да избере два. Курсовете, които се оферират са: „ Бизнес и предприемачество “, „ Журналистика и креативно писане “, „ Театър “ и „ Лидерски и информационни умения “. Всички възпитаници получават от АУБ документи за присъединяване в просветителната лятна стратегия след приключването й.

Учениците ще вземат участие в полемики и ще обменят отзиви в неофициална атмосфера, а като част от извънучебната активност ще могат да се включват в разнородни спортни мероприятия, като баскетбол, волейбол, пилатес, футбол и други спортове.

В програмата са включени и кино прожекции, групови игри и надпревари, както и занимания по изкуство, кулинария, снимка и доста други. За почивните дни са планувани екскурзии, което разрешава на учениците да посетят места с огромно културно и историческо значение в България.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР