За пореден сезон Вихър (Славяново) беше сред водещите отбори в

...
За пореден сезон Вихър (Славяново) беше сред водещите отбори в
Коментари Харесай

Вихър затвърди традицията, но остана и горчив привкус

За следващ сезон Вихър (Славяново) беше измежду водещите тимове в Северозападната Трета лига. Селекцията, която семейства на 15 км от град Плевен, финишира на трето място в одеве приключилото състезание. Представянето на футболистите си, пред Sportal.bg разяснява старши треньора Николай Боянов.

„ Щастлив съм, че работя с тези качествени за Трета лига играчи, които са момчета с положителни характери. Удовлетворен съм от това, която свършихме през завършилата към този момент акция. Трето място е хубава позиция. Остана обаче лека мъка. Имахме капацитет да приключим и на местата пред нашето. Или най-малко да сме втори. Знаем аргументите за какво не успяхме да го реализираме. Това са неща, които са вътре и ще останат в нашия тим. Глобално видяно, шампионата беше извънредно оспорвано. Интрига се резервира до края, както за челните места, по този начин и в борбата за избавление от изпадане “. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР