За пореден път Зендая привлеча всички погледи върху себе си.

...
За пореден път Зендая привлеча всички погледи върху себе си.
Коментари Харесай

Колко секси е Зендая в последната си, провокативна фотосесия

За следващ път Зендая привлеча всички погледи върху себе си. Този път звездата от " Еуфория " го прави със зашеметяваща, провокативна и секси фотосесия за списание Elle.
 Минималистичната секси рокля, с която Зендая се разноски из Рим
Минималистичната секси рокля, с която Зендая плени Рим

Лятна и безгрижна визия

Виждаме я в черни, прилепнали по тялото облекла, и с тясно боди, и в съблазнително алено долни дрехи или пък с рокля с надълбоко изрязан тил. Тя е край басейн, на покрива на постройка или в странни, полутъмни пространства - и постоянно заобиколено от яки мъжаги, в нищожно облекло и с съвършено завършени тела.

И с изключение на много от себе си и своята хубост и съблазън, Зендая разкрива пред изданието и за прекарванията си напоследък, акцентирайки върху ролята си в идния филм Challengers. 26-годишната носителка на " Еми " показа, че се е чувствала " ужасена ", до момента в който е разигравала тенис подиуми пред аудитория.

Във кино лентата, режисиран от Лука Гуаданино, Зендая влиза в облика на тенис сензацията Таши Дънкан, която след травма става треньор и се оказва в центъра на любовен триъгълник. Партнират ѝ звездите Майк Файст и Джош О`Конър.

" Колкото повече трябваше да се преструвам, че играя тенис пред камера с аудитория, толкоз по-притеснена се усещах ", споделя тя и прибавя със смях: " А аз даже не използвах същинска топка. Просто се пробвах да върша верните придвижвания с точния размах по този начин като че ли съм на US Open. А аз съм меко казано ужасена ", споделя.

Но очевидно актрисата е или прекомерно скромна, или перфекционист, защото още през октомври режисьорът Гуаданино съобщи пред Variety, че Зендая " съвсем " сама играе тенис в продукцията. " Мога единствено да кажа: " уау ". Когато редактирахме кино лентата, съвсем не се наложи да използваме неин дубъл. Тя е толкоз добра. "

А говорейки за основната си героиня Зендая споделя и, че ѝ е било мъчно да разбере решенията, които тя взема, изключително във връзка с любовния си живот. Затова на актрисата е било нужно да води диалози с хората към себе си, както и да разсъждава за какво героинята е такава.
 Зендая в Challengers - филмов откъс на кино лентата на Лука Гуаданино
Зендая попада в любовен триъгълник и света на тениса

Трейлър на Challengers

" Странно ми беше, че тя не се извинява за нищо, което прави. Тя е объркана и конфликтна персона, само че със забележителна власт и въздействие над другите хора. А това въобще не е познато на мен, като човек ", споделя още Зендая.

Challengers е по кината от 15 септември.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР