За пореден път суетата ми надделя над мен. Оказа се,

...
За пореден път суетата ми надделя над мен. Оказа се,
Коментари Харесай

Грешните панталони? Търговията на дребно има ново решение на проблема с връщанията

За следващ път суетата ми надви над мен. Оказа се, че чифт бежови кадифени панталони „ slim fit “, поръчани от Target, не могат да бъдат закрепени без помощта на механична лебедка.

По-голямата изненада обаче пристигна, когато се пробвах да върна панталоните и неотложно ми беше възобновена сумата дружно със следното известие: „ Чувствайте се свободни да го запазите, рециклирате или дарите! Ако продуктът е бил развален, апелирам, изхвърлете го безвредно. Благодаря за вашата помощ! "

Заинтригуван, се обърнах към Гугъл и научих, че тази процедура – наречена от анализаторите „ възобновявания без връщане “ – се употребява от някои от най-големите търговци на дребно в Америка, в това число Amazon и Walmart, както и голям брой по-малки компании.

Бизнес обосновката зад феномена е на пръв взор много солидна. Онлайн възвръщаемостта е все по-тревожен проблем за търговците на дребно в Съединени американски щати, които общо изгубиха 248 милиарда $ от тази процедура предходната година, съгласно изследване на Нац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР