За пореден път Рока България предоставя платформа за изява на

...
За пореден път Рока България предоставя платформа за изява на
Коментари Харесай

Обявиха срока за участие във фотоизложбата–конкурс Интимността в интериора

За следващ път Рока България дава платформа за изява на българските интериорни дизайнери, архитекти и фотографи посредством идната фотоизложба „ Интимността в интериора “. Авторите могат да изпратят свои произведения за присъединяване до 15 септември. Събитието се провежда взаимно от Асоциация на Интериорните дизайнери в България и Roca, а медийни сътрудници са списание „ Наш дом “ и ФотоСинтезис.

„ С тази самодейност желаеме да подчертаваме върху значимостта на положителната връзка и фотографско показване на интериорните планове на дизайнери и архитекти и да дадем опция за ползотворни контакти и шерване на положителни практики сред експерти. “, споделят уредниците.

Кой може да взе участие в изложбата?

• Интериорни дизайнери / Архитекти, създатели на интериорни планове

• Фотографи, снимали интериорни планове.



Всеки участник има свободата самичък да избере каква интериорна снимка да покаже, тъй че да дава отговор на тематиката „ Интимността в интериора “: интимни зони в интериора; кътчета за усамотение и/или надълбоко персонални преживявания; интериорни решения за съкровени моменти; характерни елементи, говорещи за интимността в интериора и така нататък

Условията и форма за присъединяване ще откриете на следния линк: https://bit.ly/3O9g13x

Срок за изпращане на фотографиите – 15 септември, 2022 година

Всички изпратени фотографии ще бъдат прегледани от жури в състав:

Одобрените от журито 25 фотографии ще бъдат отпечатани от Рока България и ще бъдат изложени в Експо Баня София – изложбената зала на Рока България на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ 16.

Експозицията ще бъде открита на 13 октомври и ще продължи до 13 ноември.

Изложбата ще може да бъде забелязана и в специфичен албум, онлайн на адрес: https://www.facebook.com/ExpoBathSofia, където до 3 ноември 2022 година ще протече гласоподаване на публиката за най-хубави снимка и план, представящи интимността в интериора. Проектът, събрал най-вече гласа, ще бъде отличен със следните награди:

В рамките на изложбата са планувани и две съпътстващи събития: Клуб на дизайнера и Групови занятия с практическа устременост под управлението на професионални фотографи.

За въпроси за изложбата и контакт с уредниците:

[email protected]

[email protected]

Локацията – хазаин на изложбата

Експо Баня София (корпоративната изложбена зала на ROCA за Балканите) се намира в сърцето на столицата, на бул. Мария Луиза 16.

В непрекъснатата експозиция на шоурума са показани цялостни сбирки с произведения за банята на водещи международни дизайнери, с трите марки на Група Roca: ROCA, LAUFEN и FAYANS.

В обновената експозиция Екско Баня София могат да бъдат прегледани сбирки от артикули, представящи най-новите трендове в обзавеждането на банята. Изделията за баня носят подписите на едни от най-хубавите дизайнери и студиа като Ruy Ohtake за ROCA, Konstantin Grcic, Patricia Urquiola, Toan Nguyen и Palomba Serafini за швейцарската марка LAUFEN, също част от Група Roca.

Уникалното за това пространство е, че в него не се търгува. Експо Баня София е място за срещи с експерти, залата е хазаин на разнообразни събития - изложения, семинари, концерти, пърформънси.

Повече за дизайнерските сбирки за баня и проведените събития може да научите на https://www.facebook.com/ExpoBathSofia

* Платена обява

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР