За пореден път родителите на децата, посещаващи ДГ „Пролет в

...
За пореден път родителите на децата, посещаващи ДГ „Пролет в
Коментари Харесай

Родители от Перник отново потърсиха БСП за помощ, заради детската градина

За следващ път родителите на децата, посещаващи ДГ „ Пролет " в пернишкия квартал „ Могиличе ", потърсиха общинските съветници от групата на Българска социалистическа партия и коалиция Ралица Андреева и Валентин Петков и народния представител Станислав Владимиров за помощ.

Проблемът още веднъж е с частта от постройката, която бе отредена за частна детска градина. След демонтирането на закупения за частното детско заведение инвентар, постройката е оставена в извънредно неприятно положение.

„ Явно е, че демонтирането е осъществено небрежно, без да се мисли за следствията ", споделиха възмутените родители. Вместо да бъде демонтиран проточният бойлер, тръбите му са отрязани и вследствие на това пода на сервизното помещение бе подгизнал. Свален е катинарът от портата, а от старите брави, които са върнати по местата им стърчат болтове. Парапетът на спешния излаз също е отсечен небрежно ", видяха представителите на левицата. „ Пълното подменяне " на тръбите на водопровода се състои от отрязването на няколко остарели и подменянето им с нови.

Оказа се също, че бойлерът, който общинското детско заведение е употребило в приземния етаж, е инсталиран на тръбите, водещи в частната градина. Родителите показаха своето отвращение от положението, в което е оставена постройката, откакто бе дарена на общината и запитаха дали това е грижата за общинската благосъстоятелност, която бе необятно пропагандирана, когато казусът излезе нескрито.

„ Мръсотията от ремонта също не бе почистена, а в идния четвъртък децата би трябвало да тръгнат на детска градина, не знаем дали ще се оправим с почистването дотогава ", споделиха още те.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР