За пореден път разхождайки се из Пловдив констатирам, че има

...
За пореден път разхождайки се из Пловдив констатирам, че има
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Ето го квартала на богатите! Има места в града, където парите и властта са недосегаеми

За следващ път разхождайки се из Пловдив установявам, че има местенца из нашия град, където парите и властта са недосегаеми!!! Такова местенце е карето зад ПУ " Паисий Хилендарски ", център! Тук полицията не влиза, не глобява, не пипа! Тук закони няма, само че има депутати, някогашни министри, мастити предприемачи, общински съветници и доста кърлежи, които бързичко са осъзнали, че Раят е влезнал на земята! Това написа четец на Plovdiv24.bg в сигнал към нас.

Страхотен хабитат се оформя с протекцията на община и полиция! Нека да обобщим:

1. Кърлежите се научиха, че могат да паркират пред знаците за Синя зона и да висят по през целия ден, а много постоянно и по цели нощи! Това не тормози нито община, нито полиция! Е по какъв начин ще ги тормози? Това е " кварталът на богатите "!

2. Кърлежите към този момент стопират и отляво в еднопосочните улици! Защо да не стопират? Санкции няма, няма и да има!

3. За нощуващите бусове по улиците да повдигаме ли тематиката? Наредба за тях има ли? Има! Спазва ли се? Не! Годишните прегледи са цялостно крушение, тъй като такива гробници като тази на фотографията осмърдяват града всекидневно!!! Искали екология! Ами няма да има екология, до момента в който частника прави ГТП, а полицията и общината спят зимен сън!!!

4. В България няма народна власт, няма независимост на словото и печата и в никакъв случай няма да има, до момента в който съществуват такива недосегаеми местенца! ДА ЖИВЕЕ НОМЕНКЛАТУРАТА!!! НАВЕКИ!!!

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща , на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР