За пореден път рапърът Криско грабна приза за най-добър изпълнител

...
За пореден път рапърът Криско грабна приза за най-добър изпълнител
Коментари Харесай

БГ радио обяви Криско за най-добър изпълнител на България

За следващ път рапърът Криско сграбчи наградата за най-хубав реализатор на България по време на церемонията Годишни Музикални Награди 2018 на БГ РАДИО.
„ И тази година завоювах премията за Най-добър реализатор на България! Това се случи само поради вас, вашата поддръжка и любов! За мен най-голямата премия е когато пеем песните дружно с цялостни гърла в нощни заведения, молове, площади и под дърво и камък. Благодаря ви хора! “, показа Криско незабавно след церемонията в персоналния си профил в обществена медия.


Наградите за най-хубава изпълнителка на България пък отиде при колежката му Дара, а огромният победител тази година беше Миро с песента си „ Гълъбо “, за която взе цели три статуетки – за ария, текст и видеоклип. Към призьорите се причисли и Любо Киров, който се качи на сцената, с цел да получи признанието за най-хубав албум, за тавата му „ Знам – най-хубавото от Любо Киров “. Наградата идва едвам 10 дни откакто изпълнителят пусна нов диск „ Както преди “ и стартира огромно турне из цяла България за представянето му. Призът за дует отиде в ръцете на Павел и Венци Венц, в категорията за рап групи бяха отличени СкандаУ, а дебютът беше даден на Papi Hans - псевдоним, зад който се крие поетът Константин Трендафилов.

В рамките на церемонията бях връчени още два цялостни наградата – за БГ Вдъхновител на името на Анна-Мария Тонкова, който отиде при рок бандата АХАТ и новоучредената специфична премия „ Град – дипломат на Българската музика “, който беше връчен на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов.
Призовете бяха избрани, посредством онлайн гласоподаване с рекорден избор от 68 000 души.

Наградите за българска музика продължиха с живите осъществявания на Рафи, Любо Киров, Ирина Флорин, СкандаУ, Поли Генова, Михаела Маринова, Дара, Рут Колева, Ева Пармакова, Павел и Венци Венц. Впечатляващо беше осъществяването на Мистерията на българските гласове, които звучаха магично от сцената в парк „ Македония “. Васил Найденов получи почетната премия в памет на Тончо Русев и извърши безсмъртната му комбинация „ Телефонна обич “.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР