За пореден път примата на българската поп музика Лили Иванова

...
За пореден път примата на българската поп музика Лили Иванова
Коментари Харесай

Лили Иванова за пореден път плени публиката в Ловеч

За следващ път примата на българската поп музика Лили Иванова покори сърцата на ловчалии. С бурни овации бе посрещната певицата, която сподели гений, класа, обаятелност и емоционалност.

 

За повторно Лили Иванова се срещна с ловешката публиката по време на националното си турне в страната. Първият ѝ концерт в люляковия град бe на 27 април, напомня Българска телеграфна агенция. Билетите за него се разпродадоха за по-малко от 24 часа. Поради големия интерес звездата и екипът ѝ оповестиха втора дата – 27 юни, само че по здравословни аргументи тя бе анулирана за през вчерашния ден.

 

„ За мен и екипа ми е безпределно наслаждение да бъдем още веднъж в този град “, поздрави публиката Лили Иванова.

 

Градусите на настроението в цялостния салон на Драматичния спектакъл се повишиха, когато се чуха първите акомпанименти на „ За тебе бях “. Присъстващите запяха дружно със своята фаворитка „ Щурче “, „ Детелини “, „ Ветрове “, „ Панаири “ и другите шлагери, обичани на няколко генерации. 

 

Ваня Георгиева участва и на двата концерта на Лили Иванова в Ловеч, купила си е билети и за спектакъла в „ Арена Армеец “ в София на 4 декември. „ Всяка година отивам на концерти на Лили Иванова. Възхищавам се на упоритостта ѝ, на постоянството ѝ, на труда, който поставя, на всичко. Тя ми е образец, кумир. Много има какво да научим от нея. Държи на българското, на България, песните ѝ са със смисъл. Зная ги всички – и старите, и новите “, сподели за Българска телеграфна агенция Георгиева.

 

Лили Иванова е всичко, с което свързвам с музиката в България. Откакто се помня участва осезаемо в нашия живот, обичай и просвета. Няма българин, който да не се вълнува от нея и нейния глас, сподели Георги Павлов, който за следващ път участва на концерт на примата.

 

С възгласи „ Още “, „ Лили “ публиката извика на няколко пъти Лили Иванова на бис.

 

На сцената с примата бяха музикантите от " Ли Оркестра " – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка); Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон); Иван Йорданов – Чери (китари); Христо Михалков (бас китара); Орлин Цветанов (цигулка) и Росен Ватев (ударни, перкусии), както и с беквокалите – трио " ЛаТиДа ".

 

Концертът в Ловеч бе 26-ти подред от началото на националното турне на Лили Иванова. То стартира на 14 април от родния ѝ град Кубрат и включва 28 града в страната.  Продължава в Шумен, Русе, Добрич, Смолян и Кърджали. Кулминацията е театър в „ Арена Армеец “ в София на 4 декември.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР