За пореден път не разбрахме кога и как ни се

...
За пореден път не разбрахме кога и как ни се
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през декември

За следващ път не разбрахме по кое време и по какъв начин ни се изплъзна ноември. Черни петъци, понижения, сняг и в цялата блъсканица се оказа, че дните до Коледа са станали още по-малко.
 Sly, The Crown, All The Light We Cannot See и новите филми и сериали на Netflix през ноември
Новите филми и сериали на Netflix през ноември

От The Crown до коледен филм

Но не тъжим изключително, тъй като обожаваме празника, а и той е идеалният миг, в който да се отдадем на дивана. Така де, искахме да кажем на кино маратон, само че то си е съвсем същото.

Netflix и тази година няма да ни оставят да скучаем в последния месец от годината и са ни приготвили доста нови филми и сериали. Ето кои ни сграбчиха погледа.

Leave the World Behind

Не започваме декември на коледна вълна, само че пък за отплата получаваме филм с Джулия Робъртс, Итън Хоук и Махершала Али.

Апокалиптичният трилър от режисьора и сценарист Сам Исмаил ще ни покаже по какъв начин Аманда (Робъртс) и Клей (Хоук) резервират първокласна вила, в която да прекарат уикенда с децата си.

Нещата обаче се трансформират фрапантно, когато на вратата им се появява чужд мъж (Али) дружно със своята щерка. Двамата настояват, че къщата в действителност е тяхна и желаят да се подслонят, тъй като има кибер офанзива, която заплашва всички. Е, малко по-късно стартират да се случват все странни неща.

Leave the World Behind е в Netflix от 8 декември

Under Pressure: The U.S. Women`s World Cup Team

Световното състезание по футбол за дами, което се организира това лято в Австралия и Нова Зеландия, се оказа цялостен неуспех за тима на Съединени американски щати. Първо, те едвам се класираха за елиминационната фаза, а по-късно отпаднаха безславно от тима на Швеция.

Този документален филм обаче ще ни вкара безусловно в съблекалнята на американките, с цел да ни покаже целия стрес, напрежение и напън, с който е трябвало да се оправят.

В последна сметка, това се оказа и финален огромен конгрес за една от легендите на американския футбол - Меган Рапино, която не съумя да помогне на родината си в последната ѝ поява на международно състезание.

Under Pressure: The U.S. Women`s World Cup Team е в Netflix от 12 декември

Maestro

Продължаваме с един филм, който има поръчката, че може би ще е един от най-хубавите за годината. В Maestro музиката няма да бъде единственият акцент, тъй като посредством нея е преплетена и любовта.

Филмът ще ни опише за живота на известния композитор и диригент Ленард Бърнстайн, в чиято роля ще забележим Брадли Купър. Освен в професионалните му триумфи ще надникнем в персоналния му живот, където ще открием огромната му любов Фелисия Монтеалегре (Кери Мълиган).

Достатъчно показателно за кино лентата е, че Брадли Купър е прекарал шест години в подготовка, с цел да може да наподобява достоверно, дирижирайки оркестър.

Maestro е в Netflix от 20 декември

Rebel Moon — Part One: A Child of Fire

Завършваме месеца и годината мощно с филм на Зак Снайдър, който е умислен по този начин, че да има и продължение. И тук въображението на режисьора е отключено.

Във кино лентата ще забележим как Кора (София Ботела) се пробва да организира другояче мирните поданици на отдалечена планета на протест срещу деспотичното ръководство.

Първоначално фермерите, от каквито се състои по-голямата част от популацията, не са очаровани от концепцията, само че бързо схващат, че точно Кора е тяхната единствена вяра.

Rebel Moon — Part One: A Child of Fire е в Netflix от 22 декември

През декември може да обърнем внимание и на I Hate Christmas (7 декември),  Chicken Run: Dawn of the Nugget (15 декември),  Hell Camp: Teen Nightmare (27 декември) и  Berlin (29 декември).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР