За пореден път моят отбор показа характер, за което искам

...
За пореден път моят отбор показа характер, за което искам
Коментари Харесай

Треньорът на Нефтохимик след победата над ЦСКА: Това беше психологически мач

За следващ път моят тим сподели темперамент, за което желая да благодаря на момчетата. С подобен темперамент могат да се създадат чудеса. Предстои ни среща с Хебър. Много мощен тим. Нашата борба си  продължава и ние имаме вяра, че можем да ги преодолеем. Това сподели Атанас Петров - старши треньор на „ Нефтохимик 2010 " след класирането на тима за финала в мъжкото волейболно състезание. и се класираха за четвърти следващ край, където ще спорят с Хебър Пазарджик, който в профил Левски с 3:0 победи.

Според него драмата в срещата е траяла до края и неговият отбор е посочил темперамент.

" Ние очевидно като има драма играем мощно. Чисто психически мач, безусловно. Те стояха по-спокойни първоначално. Посрещаха по-добре и биха по-хубав сервиз. Ние не можехме да посрещаме, в случай че приказваме за детайли. Оттам страдаше нашата организация на играта в офанзива и сервиз, несъмнено. Малко по малко подобрихме всички детайли. В момента, в който тръгнахме да посрещаме по-добре, отвори се офанзивата, започнахме да бием мощен сервиз. Както споделям психически мач ", означи за Българска национална телевизия Атанас Петров.



Старши треньорът на ЦСКА Александър Попов разяснява, че достигането на неговия отбор до полуфиналите е било изненада за всички.

" Мъжки дуел! Може би това са най-точните думи. Изиграхме цялата серия по допустимо най-хубавия метод. Толкова ни позволяваха силите, дори ги надскачахме. Но несъмнено, в спорта, мерилото е успеха. Привържениците на клуба ни правят оценка нещата, които вършат нашите състезатели и това се видя ", съобщи наставникът на " алените " след провалянето.



  " Волейболистите ни дадоха повече от максимума - като конфигурация, психическа улегналост, механически съставни елементи. Едно огромно отлично на момчетата ми! Умората не беше фактор - просто тимовете са доста равностойни и беше въпрос на 1-2 обстановки. Може да съжаляваме за третия гейм. Не желая да давам оценка на сезона, други би трябвало да я създадат ”, разяснява още Попов.

" Отборът на Нефтохимик беше любимец в серията, ние изненадахме цялото волейболно общество и се бореха момчетата ми като мъже ", сподели още треньорът на ЦСКА.



фотоси startphoto.bg







Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР