За пореден път Младежки театър „Николай Бинев ще зарадва своите

...
За пореден път Младежки театър „Николай Бинев ще зарадва своите
Коментари Харесай

Младежки театър „Николай Бинев“ ще излъчи напълно безплатно спектакъла „Вуйчо Ваньо“ на 17.04. от 19:00 ч.

За следващ път Младежки спектакъл „ Николай Бинев " ще зарадва своите фенове с лъчение на онлайн-спектакъл. На 17-и април от 19:00 ч. ще бъде излъчен прелестният и паметен театър „ Вуйчо Ваньо "!

Това ще е третото онлайн-излъчване, на което феновете ще имат опция да се насладят изцяло гратис откакто над 15 хиляди души към този момент гледаха спектаклите „ Три сестри ", реж. Крикор Азарян и „ Кола Брьонон ", реж. Владимир Люцканов, на страницата на Младежки спектакъл „ Николай Бинев ". Убедени сме, че театърът може и би трябвало да продължава своя задача даже, когато е физически разграничен от своята аудитория. Духовно обаче ние сме дружно, тъй като „ Всичко ще бъде наред! "

„ Вуйчо Ваньо " е измежду класическите пиеси на А. П. Чехов, която на 5-и октомври 2006 година има своята тържествена премиера на сцената на Младежки спектакъл " Николай Бинев " под режисурата на доайена на театъра - Стефан Мавродиев. Самият той споделя, че от „ 15-20 години мечтае да сложи „ Вуйчо Ваньо " и за наше благополучие като фенове, тази фантазия се реализира.

„ Да осъзнаеш илюзията за смисъла на човешкия труд - в това се крие трагичното жило на „ Вуйчо Ваньо ". В него е дълбокият смисъл на тези „ подиуми от селския живот ", в които всичко е прелестно, любовно, комплицирано, летят пристрастености, разминавания, срещи, разочарования, омрази " - Стефан Мавродиев

Зрителите могат да чакат спектакъла „ Вуйчо Ваньо " на 17-и април от 19:00 ч. на страницата на Младежки спектакъл „ Николай Бинев "!

Излъчването на спектакъла е изцяло гратис, само че, в случай че феновете имат предпочитание биха могли да се включат в дарителската акция „ Театърът и феновете против Covid-19 ", която цели събирането на сумата от 45 000 лв. за закупуване на респиратор за дихателна реанимация, който спомага напъните на лекарите в УМБАЛ „ Царица Йоанна - ИСУЛ ", както и за обезпечаване на защитни дрехи и дезинфекционни материали за здравните служащи.

Инцииативата може да бъде подкрепена на адрес https://bg.helpkarma.com/help/601585269832

„ Вуйчо Ваньо " - 17-и април от 19:00 ч

От А. П. Чехов

Постановка - Стефан Мавродиев

Превод - Венцел Райчев

Драматург на постановката - Красимира Василева

Сценография - Петър Митев

Музика - Ценко Минкин

Дигитални колажи - Весела Статкова

Участват: Илия Добрев, Станка Калчева, Лиза Шопова, Силвия Рангелова, Венета Зюмбюлева, Георги Кадурин, Малин Кръстев, Иван Несторов, Люба Алексиева
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР