За пореден път Люси Дяковска доказа, че е голяма звезда

...
За пореден път Люси Дяковска доказа, че е голяма звезда
Коментари Харесай

Люси Дяковска направи фурор в зала „България“

За следващ път Люси Дяковска потвърди, че е огромна звезда с "Вечерта на мюзикъла " в София. На пръсти се броят артисите, провокирали сходна нервност в зала „ България “. Публиката се люшкаше сред между еуфорията и носталгията, водена ловко от певицата, която описа историята на цялостен един род с арии от "Котките “, „ Чикаго “, „ Цар Лъв “, „ Клетниците “, „ Исус Христос супер звезда “ и други

Любовта и всеотдайността на музикантите от Плевенската филхармония се четеше ясно по лицата им. На сцената нямаше реализатор, диригент и оркестър, а един състав от хора, отдадени напълно на изкуството. Специални посетители бяха Националния филхармоничен хор, Преслава Пейчева, Мишо Йосифов и Веселин Веселинов - Еко.



Още на първата песен от мюзикъла „ Кабаре “ публиката избухна в аплаузи, които не стихнаха до последната ария. Люси сподели още веднъж освен гения си да омагьосва с глас, само че и с сила и устойчивост, които не стихнаха в двучасовата стратегия. Те бяха оцененни и от доста оперни и поп звезди, пристигнали да поддържат момичето, пораснало пред очите им и трансформирало се в международна звезда.

Сред тях беше и Васил Найденов, който остана очевидно разчувствуван от новата интерпретация на един от най-големите си шлагери „ Синева “ - специфичният подарък на Люси към най-верните почитатели. Оперната прима Мариана Пенчева също се поддаде на страстите и съпостави младата си колежка с динамит, зареден с галактическа сила.

След няколко биса и десетки фотоси с почитатели, Люси даде обещание още веднъж да да се срещне със столичната аудитория на 27 декември с една “Коледна приказка” в компанията на Софийската филхармония, Хора на момчетата и още специфични посетители.




Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР