За пореден път Корнелия Нинова и БСП опитват да родят

...
За пореден път Корнелия Нинова и БСП опитват да родят
Коментари Харесай

Цветанов: Нинова и БСП опитват да родят и тиражират фалшива новина

За следващ път Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия пробват да родят и тиражират подправена вест. Поредният опит е за някакви нови обединения в Народното събрание. Това написа във Facebook водачът на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, откакто шефката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова установи, че ръководещата коалиция на ГЕРБ и "Обединени патриоти " към този момент включва и Движение за права и свободи.

Цветанов написа още:

"Държа да подчертая за следващ път, че в сегашния парламент по тематики отвън управническата стратегия на обединението, за нас от ГЕРБ е значимо са търсим и реализираме консенсус в името на националния интерес въз основата и на плаващи болшинства. Услужливо ще напомня на госпожа Нинова, че когато е било в името на националния интерес, от ГЕРБ сме подкрепяли и дали своят вот и оферти на Българска социалистическа партия. Ще напомня единствено измененията в Закона за лечебните заведения, с които се уголемява кръгът лечебни заведеноя, които се финансират от МЗ; смяната в Изборния кодекс за отпадането на втория оригинал на протокола; както и измененията в Граждански процесуален кодекс, касаещи подсъдността на застрахователните искове за всички вреди.

Приемането на тези оферти значи ли, че сме в коалиция с Българска социалистическа партия, г-жо Нинова? Не, нали!? Както и гласуването на Движение за права и свободи за плоския налог и даването на мандат на държавното управление за водене на договаряния със Съединени американски щати за закупуването на изтребители Ф16, не значи коалиция с Движение за права и свободи, тъй като това са тематики, по които от ГЕРБ бихме приели поддръжка от всяка партия, изповядваща евроатлантическите полезности.

Странно за какво Българска социалистическа партия се занимават с сходни подправени вести, а не споделят нищо за постигнатите триумфи от българските евродепутати Андрей Новаков и Ева Майдел, касаещи нарастването на европейския бюджет за България с 4 милиарда евро, намаляването на таксите за банковите преводи и блокирането на пакета "Мобилност ". Не слушам и мненията на Българска социалистическа партия за данните на Европейска комисия за предстоящ икономическия напредък на България от 3,6% при междинен напредък за Европейски Съюз от 1,8%. Колеги от Българска социалистическа партия, за нас от ГЕРБ е значимо и ние ще продължим да работим в името на всички български жители, вместо да се занимаваме с следващата подправена вест, която пробвате да лансирате. Запомнете, че една неистина, повторена 100 пъти, няма да стане истина, когато не е! "

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР