За пореден път една от най-обсъжданите участнички в Игри на

...
За пореден път една от най-обсъжданите участнички в Игри на
Коментари Харесай

Зрителите съзряха манипулации в Игри на волята заради постоянните победи на Жени Джаферович

За следващ път една от най-обсъжданите участнички в Игри на волята извоюва победа за тима си и избави някой от елиминации. Дори водещата не пропусна да означи, че тя е най-хубавата.

" Най-добрият състезател във вашия тим беше Евгения Джаферович ".

При което Жени не пропусна да акцентира, че дава всичко от себе си за тима.

" Нямам здрав крак, само че си струваше. По-важното е, че оставаме всички дружно и продължаваме напред ", сподели тя.

Зрителите съзряха операции в " Игри на волята “ поради непрекъснатите победи на Жени Джаферович и се усъмниха, че всичко е нагласено, тъй че тя да печели постоянно. Ето какво пишат хората:

Е, по какъв начин няма да го обърне откакто се метна с нейните хиляда кила върху трупата. Ама нали е Джаферович – за нея всичко може. Еееех, Нова, Нова, нищо ново под слънцето.

Потвърждавам ви – Жени е мощно човек на всички български продукции и всичко е НАГЛАСЕНО! Тя печели! Освен това следва да завоюва “Биг Брадър ", “Стани Богат ", “Като две капки вода " и “Бразди "!

Всичко е проведено и направено по този начин, тъй като всички водещи знаят, че това ви нервира. 200 индивида екип всяка вечер имат заседание и стигат до следния извод: “Ще нагласим цялото предаване, тъй че Жени да завоюва, тъй като това би вбесило Милчо от Павликени и Донка от Ливуново най-вече! ". И след това се смеят, гадовете!

Браво на вас, че разкрихте истината.

Всички пъзели са дадени на Жени авансово, на игрите в действителност има невидими въжета с които я носят. Ако СЛУЧАЙНО Жени загуби игра, това е единствено да ви замажат очите!

Даже в случай че не завоюва предаването, отново ще ѝ преведат премията.

Много е крепко, че това ви е ясно, ужасно прозорливи, мъдри и точни сте!

И по какъв начин съумя???? С бутане! Айде бе, не сме толкоз елементарни!!!! Той Димо и сподели, че не може да седи от горната страна, но нали " съдебномедицинска експертиза СИ НАШИ “, след това се направихме, че не виждаме. Аман към този момент, почтено!!!!!!! 

Не Може да лежи от горната страна, а съвсем от самото начало това прави. Бива бива да се бута човек но чак така…

Джаферович на 100% не завоюва почтено. Дори и след забележката да не лежи като коала от горната страна тя отново по този начин. С нарушение на разпоредбите и както И е комфортно ли ще се добута до финалите?!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР