за пореден път демонстрира своите умения в областта на компютърната

...
за пореден път демонстрира своите умения в областта на компютърната
Коментари Харесай

Част от събитието GTC 2021 е водена от цифровото копие на Дженсен Хуанг

за следващ път показва своите умения в региона на компютърната анимация като употребява виртуално копие на своя общоприет шеф в неговата тирада по време на конференцията GTC. Този сряда в своя формален блог компанията заяви, че част от изявлението по време на събитието е осъществена не от генералния шеф на Nvidia Дженсен Хуанг, от негово цифрово копие.

Компанията добави, че за основаването на виртуалния клонинг на Хуанг е употребен солиден товарен автомобил, цялостен с огледални цифрови фотоапарати, както и мощни компютърни системи, работещи под ръководството на логаритми с детайли на изкуствен интелект и несъмнено, екип експерти в областта на компютърната анимация. Кухнята на генералния шеф на Nvidia, която през цялото време на COVID-19 пандемията се трансформира в самобитно студио за другарство с вложителите и клиентите, също напълно е основана благодарение на тази компютърна система.

За основаването на виртуалния Хуанг експертите на Nvidia са създали изцяло сканиране на неговото лице, тялото и на неговото обичано кожено яке. След това невронната мрежа е била подготвена да имитира неговите жестове и мимики, като по този метод виртуалният клонинг се е получил извънредно реален. Цифровият Хуанг е бил подложен в цифровата кухня и по този метод Nvidia е демонстрирала опциите на Omniverse – новата на компанията, която включва най-различни софтуерни и хардуерни принадлежности за експертите в региона на компютърната анимация.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР