За пореден път БСП ще плати много висока цена -

...
За пореден път БСП ще плати много висока цена -
Коментари Харесай

Политолози смятат, че коалицията ще даде военна помощ за Украйна

За следващ път Българска социалистическа партия ще заплати доста висока цена - част от депутатите на левицата обявиха, че ще изоставен (тези от АБВ, които имат ясна позиция за войната в Украйна), а въпреки това - водачът което значи, че тя може да напусне, а останалите да останат във властта. Това разяснява доцент Татяна Буруджиева пред бТВ във връзка днешното съвещание на обединението за военна помощ за Украйна. Политологът Антоний Гълъбов добави, че неналичието на оперативно решение при започване на войната е проблем, което е признак на обединението .

Те играят на различен корт, пробват се да вземат решение проблеми, които вземат решение сами и са настрана от дневния ред на българското общество, счита той . Гълъбов проучва, че Българска социалистическа партия и Демократична България са изгубили гласове, само че са във властта и е значимо да останат в обединението. Ще бъде открит комфортен вид на обединението, само че вместо да се сработват, затъват в дълбока загуба на възприятие на действителност , счита още той. Антропологът и политологът проф. Васил Гарнизов от своя страна уточни, че Корнелия Нинова " като умел и прагматичен водач ще се движи по ръба на бръснача ". " Големите европейски и политически социалдемократически партии, изключително в Германия, са решили да не се дава тежко въоръжение за Украйна и Сенатът на Съединени американски щати има решения. Ние се намираме в обстановка, в която има естествени политици, едни желаят бърз завършек на войната, други желаят мир, трети Русия да бъде осъдена.
 Антоанета Цонева: България е нападната към този момент, нашият газ е спрян
Антоанета Цонева: България е нападната към този момент, нашият газ е спрян

Тя не чака държавно управление на малцинството

По света се вижда, че, който поддържа Путин - е новият екстремист, има късмет за мира, само че минава през Владимир Зеленски, не е във Вашингтон , Берлин или Брюксел и всеки на народен терен се оправя както може ", проучва той. За него Нинова е дала спорни послания, през днешния ден ще би трябвало да откри формула и да изтанцува танц по ръба на бръснача, счита Гарнизов. Той е безапелационен, че страната ни ще даде оръжие на Украйна. Буруджиева също счита, че страната ни ще даде оръжие. Гълъбов от своя страна уточни, че е станало ясно, че никоя от партиите не желае да работи повече от съглашението и стоят компактно до този текст и не са длъжни да вършат каквото и да е. Татяна Буруджиева счита, че обединението не може да работи дружно и запита за Министерство на положителното ръководство какво прави и да каже по какъв начин да се ръководи. Гълъбов счита, че държавното управление има най-много 3 месеца. Трябва да се съберат, да възнамеряват и да кажат какво ще вършат. Това е финален късмет и в случай че търсят единодушие точка по точка - няма да се получи.

Управленската рецесия е все по-очевидна. Има налагане на безспорен отвод от разговор, обществените сътрудници, синдикати и работодатели са в с напрежение положение , уточни той. Политолозите разясниха и позицията на президента Румен Радев - за Васил Гарнизов той е държал центристка позиция, в КСНС е подкрепил глобите против Русия, последните дни обаче се естремизирал и това не му подхожда.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР