За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало

...
За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало
Коментари Харесай

Радослав Бимбалов: За пореден път българският президент унижи институцията, която би трябвало да представлява

„ За следващ път българският президент унижи институцията, която би трябвало да съставлява “ , написа в собствен пост в обществената мрежа Фейсбук пиар специалистът и публицист Радослав Бимбалов .

Той засяга изказванията на президента срещу това хора с двойно поданство да могат да бъдат избирани за депутати и министри . А това е една от поправките, които бяха признати дефинитивно от Народното събрание през вчерашния ден. Публикуваме разбора на Радослав Бимбалов без редакторска интервенция:

„ За следващ път българският президент унижи институцията, която би трябвало да съставлява. С пяна на уста през вчерашния ден съобщи, че хора с двойно поданство не може да стават депутати и министри.

„ С допускането на непознато поданство в ръководството на страната те демонстрират, че съществуването на двойни стандарти на преданост към България за тях не е проблем “.

Точно противоположното твърдеше обществено преди четири години пред българите зад граница, само че това е най-малкият проблем.

Радев ще нападна измененията в Конституцията само поради това, че към този момент няма да може да ръководи еднолично и деспотично страната през назначени свои оловни войничета, в неявяване на настояща парламентарна народна власт, която той намерено ругатни и обругава, разделяйки нацията, вместо да я сплотява (каквото е длъжен да прави).

Припомнете си нелепата правоъгълност на Стефан Янев. Припомнете си хашлашкото безвластие на енергийния матрос Росен Христов. Припомнете си газовия Страхпром, който насаждаше през редниците си Румен Радев.

Припомнете си рисковите завои, които страната правеше по време на служебно ръководство, което би трябвало просто да държи кормилото в спешен режим и най-много да готви избори.

Със своя руски популизъм Радев е опасност за съзнанието на българите и сигурно ще продължи да бъде такава, когато слезе от постамента си и основе новата си партия, под чието крило ще приюти целия кремълски слугинаж.

Но най-малко като президент към този момент не може да бъде такава опасност за България.

Демонтажът му стартира през вчерашния ден.

Честито. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР