За пореден парадоксален случай на беглец от правосъдието раказва БТА

...
За пореден парадоксален случай на беглец от правосъдието раказва БТА
Коментари Харесай

Държавата 6 г. не може да намери затворник в село до Чипровци

За следващ абсурден случай на дезертьор от правораздаването раказва Българска телеграфна агенция от област Монтана. При интервенция на полицията в планинското село Челюстница, община Чипровци, е арестуван мъж на 39 година от село Николово, който е в неопределеност от 2016 година. Информацията е на областнатадирекция на Министерство на вътрешните работи (справката на Клуб Z сподели, че сред двете села дистанцията е 26 км и са в една и съща област - Монтана, б.р.).

От полицейската дирекция оповестяват за Българска телеграфна агенция, че през 2015 и 2016 година въпросният мъж получил няколко присъди от съда в Монтана за разнообразни закононарушения и трябвало да влезе в пандиза поради натрупването на присъди. Той обаче липсващ и по информация на полицията обитавал във Англия. Още същата година бил разгласен за общодържавно търсене, за търсене по шенгенската система и за търсене от Интерпол.

Наскоро била получена информация, че се е прибрал в България и се укрива при родственици в село Челюстница. Там бил арестуван и към този момент е наведен в пандиза във Враца, прецизираха от полицейската дирекция в Монтана.

Парадоксален проблем е, че у нас има над 600 бегълци с влези в действие присъди, които не могат да бъдат открити и приведени в пандиза. Това са 10 % от всичките ни към 6000 пандизчии.

С влезнала с в действие присъда и разгласен за търсене беше и Росен Ангелов, който мазета 6 индивида в Нови Искър в последните часове на 2017 година поради несподелена обич. Въпреки това той е живял години наред в с. Луково - безусловно през две села, а най-после натрупа му откриват... двама доброволци.

В Ботевгад пък не бе открит избягалият от софийския затвор сериен палач Владимир Пелов. Той се укривал в родния си град, в жилището на близка другарка, до момента в който сякаш цялата страна го търсеше. Накрая го простреля различен ботевградчанин.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР