За пореден опит за измама, с цел парична облага, научи

...
За пореден опит за измама, с цел парична облага, научи
Коментари Харесай

Този измамник има много причини да ви поиска пари СНИМКА

За следващ опит за машинация, за парична полза, научи екипът ни. Мъж на междинна възраст обикаля Асеновград, като си е изработил набор от правдоподобни схеми за заблуждаване на хора.

Един от пострадалите описа пред GlasNews.bg за опита му с въпросния човек. Той показа, че мъжът се показва с името Веско. Посещава комерсиалния му обект в града и изненадващо има доста информация за него, както и за околните му.

Схемата е следната: споделя, че е прочут на нашия четец пред личния състав му и желае пари, тъй като брат му аварирал. В различен от случаите носи опаковка бонбони, с цел да почерпи за рождения си ден, като в това време проси за пари.

„ От много време влиза в магазините ми и споделя, че е сирак. Казва, че има рожден ден и желае да почерпи. Не е от Асеновград, “ споделя пострадалият.

И добавя: „ Знае персонални неща за мен. Къде имаме вила, какъв брой коли имам. Знае името на жена ми. Когато го попитах от кое място разполага с тази информация – мълчи. В мой обект е влизал няколко пъти. На магазинерката изяснява, че съм споделил да му се дадат пари, тъй като брат му аварирал. “

Читателят ни, който пожела анонимност, споделя, че Таньо, каквото е същинското име на измамника, евентуално е бил в дом за сираци в Димитровград.

Става ясно, че и други негови познати са били обект на опити за машинация от Таньо. Те обмисляли да подадат групова тъжба, само че за момента нямат задоволителни учредения, защото фактическо закононарушение не е на разположение.

Други, сблъскали се с опитите на димитровградчанина, споделят, че пред тях се е представял за чиновник на Бачковския манастир. Все версии, които биха заблудили хора със състрадателни сърца.

Нашият четец моли асеновградчани да са бдителни, да не се поддават елементарно на сходни истории, от които портмонето им да олекне.

Таньо е на 43 години, висок към 1,60 м, едва телосложение. Според локални поданици мъжът постоянно е виждан в региона на автогарата.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР