За пореден ден, депутатът от ДБ Стоян Михалев предизвика гнева

...
За пореден ден, депутатът от ДБ Стоян Михалев предизвика гнева
Коментари Харесай

Гуцанов и Атанасова захапаха Михалев: Много сте малък , стига с тоя объркан пиар

За следващ ден, депутатът от Демократична България Стоян Михалев провокира гнева на ГЕРБ, а този път и на Българска социалистическа партия със своя тирада от трибуната, в която в подтекста на жертвите на комунистическия режим намеси Бойко Борисов и социалистите.   

Музикантът-политик напомни думите на водача на ГЕРБ, че Българска социалистическа партия се е трансформирала, което безусловно взриви депутатите на най-голямата парламентарна група. 

Михалев се впусна в пояснения за пакта Молотов- Рибентроп, като разясни, че Сталин подрежда голяма ресурсова помощ с желязна руда, жито, което е изключителна поддръжка за Хитлер, без която той нямаше да влезе в Европа и да нанесе големите провали. 

Това извънредно буйство не трябва да се повтаря, прикани депутатът.

На трибуната излезе Борислав Гуцанов, който се обърна към него: " Г-н Михалев, не ви ли е неловко, вие да обсъждате Втората международна война, като има над 50 милиона жертви?!, попита той.

А вие да коментирате по какъв начин да се подели света. Вие музикант ли сте, историк ли сте? Твърде сте дребен, с цел да обсъждате Българска социалистическа партия, изригна социалистът. Тази партия е на 130 години и има голям принос, разясни той.

Правете си го на вашите партийни събирания, не от залата на Народно събрание, прикани вбесеният Гуцанов.



След него, против Михалев скочи Тома Биков от ГЕРБ. " Забъркахте Борисов, популярност Богу не го обвинихте за Гладомора, като го цитирахте, че споделя, че Българска социалистическа партия се е трансформирала. Да, удостоверява се тая негова теза. Преди няколко месеца бяхте в коалиция в този момент ги нападате, удари по демократа острието на ГЕРБ.



Щом към този момент сте срещу Българска социалистическа партия, значи и вие, и те са се трансформирали, заключи иронично Биков.

" Г-н Михалев, комфортно е във всевъзможни тематики да замесвате името на Борисов, и то в подтекста на някакви думи, казани на някаква среща. Но вашият нов сътрудник в новото ДС- обединяване, както се самонаричате, ръководителят на Политическа партия през днешния ден в тв ефир съобщи, че се  оччертава коалиция, която е отворена за съдействие с Българска социалистическа партия, нападна Десислава Атанасова.

Е, хайде, господин Михалев, в дуплика да изясните – дали сте в морфичен дисанонс, обсадени от апостоли на Сатаната, които най-вероятно ви карат да говорите противоположни неща – от една страна, не стига че до през вчерашния ден управлявахте с Българска социалистическа партия, през днешния ден ръководителят на ващето ДС-обединение разгласи, че още веднъж имате желание, да управлявате, а вие в изявлението си нападате някогашните си и евентуално бъдещи съдружни сътрудници, изригна шефката на ПГ на ГЕРБ.

Престанете с тоя чудноват комплициран политически пиар, прикани Михалев Атанасова.

Михалев обаче опита да се отбрани, като прикани да няма дребно политиканстване. За мен е задоволително, че през днешния ден сме пред огромна опция да получим огромен консенсус по тематика, по която да сме на високака на дребното политическо говорене.

Да се гласоподава тая декларация и да измиете лицето на случилото се в предишното, с гордо вдигнати глави да подкрепим това решение, прикани Михалев.

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР