За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от

...
За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от
Коментари Харесай

СУ обяви допълнителен прием за новата учебна година

За попълване на незаети след окончателното класиране места, субсидирани от страната и за попълване на незаети след окончателното класиране места за образование против възнаграждение, Софийският университет " Св. Климент Охридски " афишира спомагателен банкет.
Срокът за регистрация за класиране е от 12 до 16 септември 2022 година Процедурата по вписване за класиране и подаване на документи за класиране е електронизирана и се прави само на адреса:  с линк от основната страница на Университета – http://www.uni-sofia.bg. Достъпът до електронния портал изисква задължителна начална регистрация чрез годни персонални данни и годен адрес на електронната поща.

В спомагателния банкет могат да вземат участие претенденти, които са взели участие в класиранията, само че не са признати в границите на броя на признатите студенти в сходство с одобрения потенциал на висшето учебно заведение, професионалните посоки и на специалностите от контролираните специалности, както и претенденти, които не са взели участие до момента в кандидатстудентската акция на Софийския университет, само че дават отговор на изискванията за банкет. Класирането ще бъде оповестено на 20 септември 2022 г. Записването на новоприетите студенти ще бъде на 21 и 23 септември 2022 г.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР