За политическите скандали в БСП и оборудването на АЕЦ Белене,

...
За политическите скандали в БСП и оборудването на АЕЦ Белене,
Коментари Харесай

Румен Овчаров: Корнелия Нинова го кара през просото!

За политическите кавги в Българска социалистическа партия и оборудването на АЕЦ Белене, в студиото на БТВ приказва някогашният министър на стопанската система и енергетиката в правитетвото на Сергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e ръководител на Националния съвет на Българска социалистическа партия,... към профила - Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984... към профила.

Припомняме, че единствено преди дни членът на Националния съвет на Българска социалистическа партия сигнализира, че съоръжение на АЕЦ Белене, продадено от Русия, е захвърлено измежду природата. "Оборудването се търкаля, то би трябвало да се съхранява по напълно различен метод, сподели политикът. В момента се компрометира съоръжение за милиарди ", добави още някогашният министър.

Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила е водач, който направи доста за партията, тя върна Българска социалистическа партия на политическата сцена, направи я ясна опозицията. "Но има време, с цел да стане опция на ръководещата сега партия ", сподели още Овчаров.

"Но тя има проблем, върви през пръсти. Не е обикновено да основава вътрешни фронтове в партията и в Националния съвет. Този Национален съвет, който поддържа предлагането й Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила да бъде повдигнат за президент. А година по-късно същите тези хора, да бъдат оповестени за врагове ", съобщи някогашният министър.

"Корнелия Нинова го кара през пръсти, споделих й го в очите. Тя не се сърди, чакам да си вземе записка ", допълниРумен Овчаров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР