За почитателите си тя бе същински ангел – гласът на

...
За почитателите си тя бе същински ангел – гласът на
Коментари Харесай

Краят на една звезда: Аутопсията на Уитни Хюстън разкри ужасяващата истина – 11 липсващи зъба, перука и изгнил нос (СНИМКИ)

За феновете си тя бе истински ангел – гласът на Уитни Хюстън продължава да вълнува и допира сърцата ни към този момент близо 12 години след гибелта й. Но с изключение на благ глас, певицата притежаваше и ангелска осанка, която й отвори необятно вратите на Холивуд.

Сигурно си спомняте, че тя имаше няколко хитови кино лентата, най-известният от които „ Бодигард “.

 Уитни Хюстън млада

Последните години от живота на дивата обаче бяха белязани от корист с опиати, кавги и несгоди в персоналния живот. Доколко надълбоко са стигнали нещата разкри едвам отчетът от аутопсията на певицата – цялото й тялото е било с белези и рани, сочат нови разкрития от аутопсията на изпълнителката.

 Уитни резултат аутопсия

Резултатите демонстрираха още, че носът на певицата е прогнил и има дупка в него, евентуално заради честата приложимост на кокаин. Установено е също, че една от артериите й е запушена на 60%, предава „ Телеграф “.

В отчета от аутопсията написа още, че в кръвта на именитата певицата е открита примес от девет опиати. Хюстън умря трагично във ваната на хотел в Бевърли Хилтън на 11 февруари 2012 година Тя беше пристигнала в града по-рано през седмицата за церемонията по премиите „ Грами “ и беше забелязана да се държи безредно и несъответстващо единствено ден преди трагичния й край.

 Уитни Хюстън последни години

В деня на гибелта си тя се оплакала от болки в гърлото и споделила, че желае да се изкъпе преди да тръгне за празненството на Клайв Дейвис.

По тялото на Уитни Хюстън е открита и диря от игла, дружно с белези от гръдни импланти и „ контури на двустранна гръдна протеза “. Зъбите й също били в извънредно положение. Според отчета от аутопсията, певицата носела протеза, защото й липсвали 11 зъба. Уитни съвсем напълно била изгубила красивата си коса и носела перука, безусловно „ пришита “ към черепа й…

 Уитни и Боби Браун

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР