За победител в този сезон на ВИП Брадър“ Рози подкрепя

...
За победител в този сезон на ВИП Брадър“ Рози подкрепя
Коментари Харесай

Розмари Се Обърна Срещу Всички В Къщата! Изсипа Скандални Разкрития!

За победител в този сезон на „ ВИП Брадър “ Рози поддържа Атанас Колев. Според нея той има капацитет да завоюва, а също така е млад и животът е пред него.

Розмари признава също и какви са връзките й с Ричард, който не спря да натяква това, че е бил съкровен с нея. Тя разкрива, че Ричард е един от най-близките й хора в къщата, само че двамата нямат общи ползи. Въпреки всичко, което фитнес инструкторът изрече за Рози, тя не таи неприятни усеща към него. „ Нямам връзки с Ричард. Не сме гаджета, както се приказва. Просто другари “, споделя моделката.

Рози обаче отхвърля да разяснява дали е правила секс в къщата на риалити формата „ ВИП Брадър “. „ Нямаше право да приказва такива неща, и то пред цяла България. Темата за секса ще запазя в загадка. Приятелят ми знае какво съм правила в къщата, познава ме добре “, безапелационна е Розмари, която оставя загадката неразрешена.

Моделката обаче опроверга всички клюки, че гаджето й я е зарязало. „ Гаджето не ме е оставило “, безапелационна е тя.

Розмари остава в България още месец, след което отпътува при приятеля си в Германия. И най-вероятно ще се опита да не помни унижението, на което Ричард я сложи с дейностите си в риалити формата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР