За по-малко от три часа пернишки криминалисти са изяснили случай

...
За по-малко от три часа пернишки криминалисти са изяснили случай
Коментари Харесай

Случаят с изоставеното бебе в Перник е разкрит

За по-малко от три часа пернишки криминалисти са изяснили случай на подправен слух с изоставено бебе, заяви районният представител на Министерство на вътрешните работи Венцислав Алексов.

Около 12.00 ч. през днешния ден, в ОДМВР - Перник бил подаден сигнал, че в пернишко учебно заведение се намира изоставено бебе. Уведомен бил и Центъра за незабавна и неотложна здравна помощ, откъдето детето било поето и настанено за обзор в болница. В хода на подхванатите незабавни дейности криминалистите изяснили следното:

Преди няколко дни бащата на 8-месечно момиченце го оставил на грижите на някогашната си брачна половинка. Жената работела в пернишко учебно заведение и през днешния ден имала часове. Нямала на кого да остави пеленачето, по тази причина го взела със себе си в учебно заведение и го оставила на друга нейна колежка, до момента в който организира часовете си. Тази информация стигнала до шефа на учебното заведение от трета преподавателка и по този начин били известени органите на реда.

Преди дни учителката, при която било оставено бебето, е посетила обществените служби в града, като твърдяла, че мъчно се оправя с него. Установени са родителите на момиченцето и сега се търсят. То е в положително общо положение. Полагат се нужните медицински грижи за него. Уведомени са Отдела за протекция на детето в Перник и прокуратурата.

Работата по случая продължава, прецизира ОДМВР-Перник, представени от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР