За по-малко от месец Софи Маринова се омъжи, разведе се

...
За по-малко от месец Софи Маринова се омъжи, разведе се
Коментари Харесай

Стрес в поп-фолка! Гринго пак хвърли в ужас Софка, остави...

За по-малко от месец Софи Маринова се омъжи, разведе се небрежно, а малко по-късно още веднъж си прибра мъжа вкъщи. За късото време, в което не бяха дружно обаче и преди въобще да се заприказва за помиряване, Гринго е съумял да сътвори един куп нелепости.

И може би най-голямата – да продаде в заложна къща личната си баровска венчална халка, с която се снабди през февруари тази година! Щом схванала, Софка едвам не припаднала от смут.

Мускулестият ром, който разчита напълно на гласовитата си половинка във финансово отношение, се оказал без стотинка единствено седмица, откакто бе натирен от нея, написа Lupa.bg.

И след няколко дребни заема от другари, небрежно се озовал в заложна къща в един от крайните квартали на столицата.

Там против сумата от 1100 лв. оставил халката от жълто злато с черни диаманти и надпис " Софи ", която коства най-малко 4 пъти повече.

Баровското украшение, дружно с " братчето " му с надпис Гринго, бяха подарени на младоженците от Преслава и половинката й Павел, които ги бяха поръчали в чужбина.

За Тодор Давидов обаче очевидно цената на жестовете се мери единствено в левчета.

Иначе сега Софка и Гринго още веднъж се гушкат щастливи дружно и даже разгласяват фотоси на (пост) фамилната си идилия.

" Всяко семейство се кара, очевидно и ние сме били в подобен по-изнервен интервал. Заедно сме, обичаме се. Но апелирам медиите да ни оставят на мира и да не наливат масло в огъня. Искам да си изживея любовта надалеч от любопитните папараци ", твърди фолкзвездата.

Все още не е ясно дали певицата ще се помири с неналичието на халка на ръката на обичания си или ще се опита да откупи бижуто.

show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР