За по-малко от четири години американецът Дилън МакУилямс е бил

...
За по-малко от четири години американецът Дилън МакУилямс е бил
Коментари Харесай

Ухапан от змия, мечка и крокодил. И оцелял

За по-малко от четири години американецът Дилън МакУилямс е бил ухапан от змия, една заран се събудил с глава в челюстите на мечка и едвам не изгубил крайници си в челюстта на акула в Хавай, споделя Франс прес.
" Родителите ми са признателни, че още съм жив ", споделя 20-годишният американец от Колорадо пред в. „ Хонолулу Стар Адвъртайзър “ след последната си акцидент.

В четвъртък Дилън карал сърф на край брега на остров Кауаи, когато го атакувала 2-метрова тигрова акула. Захапала крайници му. Младежът, фен на животните и инструктор по техники за оцеляване, съумял да преплува към 30 метра до брега, където минувач повикал помощ.

" Не знаех дали не съм изгубил половината от крайници си ", споделя Дилън. В последна сметка се отървал с цялостен крайник и 7 шева.

Миналия юли шевовете били 9, на скалпа му, след друга злощастна среща – с кафява мечка в Колорадо. Младежът бивакувал в летен лагер и се събудил с глава, притисната от челюстите на мечката, която го влачела по земята.

„ Тя ме хвана... след това ме задърпа, захапа тила ми и ме повлече – стори ми се, че всичко се случва като на занимателен каданс. Имах възприятието, че продължава цяла безкрайност “, разказва приключенецът пред локалната тв Денвър 7. Успял да се избави, като бръкнал с пръсти в очите на мечката.

Преди това пък бил ухапан от гърмяща змия по време на екскурзия в Юта. Но ухапването наподобява не било толкоз рисково, тъй като съумял да се възвърне след няколко дни.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР